Glasbewassing Midden Nederland

Verbena Services is gevestigd in Putten en zijn werkzaam van Apeldoorn tot Amsterdam inclusief de Randstad. Wij zijn gespecialiseerd in kantoorpanden, hotels en grote, moeilijk uitvoerbare projecten en worden ingehuurd door Verenigingen van Eigenaren. Natuurlijk kunt u ons ook als particulier inhuren voor glasbewassing of andere reinigingswerkzaamheden.

Verbena Services neemt vele projecten aan betreffende het klassieke ladderwerk, maar ook projecten die lastig uit te voeren zijn. Denk daarbij aan moeilijk bereikbaar glas dat alleen bewassen kan worden met een hoogwerker. Wij kunnen uw ramen bewassen bij een hoogte van maximaal 36 meter. Door gebruik te maken van het tuckerpole systeem zijn ramen vanaf de grond bereikbaar tot zelfs 13,5 meter.

Veiligheid en arbeidsomstandigheden

Voor elke situatie worden de reinigingsmethoden en reinigingsproducten zorgvuldig afgestemd. Deze zijn altijd in overeenstemming met de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, milieu en arbeidsomstandigheden.

De glazenwassers van Verbena Services zijn in het bezit van het Vakdiploma Glazenwassers (SVS) en VCA* diploma.

Verbena Services | Glasbewassing Midden Nederland

Werkgebied

Ons werkgebied beslaat Midden Nederland; van Apeldoorn tot Amsterdam inclusief de Randstad. Voorbeelden van de plaatsen waar wij de glasbewassing voor uw bedrijfspand, woning of appartementencomplex verzorgen, zijn: Amsterdam, Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Beekbergen, Biddinghuizen, Bunnik, Ermelo, Eemnes, Garderen, Harderwijk, Hoevelaken, Leersum, Leusden, Loosdrecht, Nieuwegein, Nijkerk, Putten, Utrecht, Voorthuizen.

Naast glasbewassing Midden Nederland voeren wij in dezelfde regio alle andere reinigingswerkzaamheden uit.

Wilt u weten wat de beste en voordeligste oplossing is voor het wassen van uw ramen? Neem dan contact op met Verbena Services voor een vrijblijvende prijsopgave.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Jaarlijks een overzichtelijke planning;
  • Indien gewenst aanmelding per mail geplande uitvoerdatum;
  • Alle glazenwassers zijn gediplomeerd (SVS en VCA);
  • Duidelijke communicatie.